List of products by brand AlbaGroup

Allergan Цветна елегантна...
 • Няма наличност
Вижте нашето предложение за индивидуално изработена торбичка. Тази хартиена чанта Allergan е повече от просто рекламен аксесоар - тя е произведение на изкуството, което ви помага да подчертаете уникалността на вашия бранд.
ANGRY BIRDS Бяла крафт...
 • Няма наличност
ANGRY BIRDS Бяла крафт торбичка с дръжки от усукан канап - Стил и Практичност в едно.Представяме ви нашата бяла крафт торбичка с дръжки от усукан канап ANGRY BIRDS, която съчетава стил и функционалност в едно. Тази торбичка не само подчертава екологичния характер на вашата марка, но и предлага елегантно решение за пренасяне на вашият товар.
AUDI PREMIUM Хартиена мат...
 • Няма наличност
AUDI PREMIUM Хартиена матова торбичка: Изтънчен стил и елегантност.Ние представяме на вашето внимание нашата изключителна хартиена торбичка с матов завършек и персонализиран бранд AUDI PREMIUM. Тази торбичка не е просто аксесоар; тя е израз на лукс и рефинираност.
CAMERA LAND Персонализирана...
 • Няма наличност
AlbaGroup
603053
Имате нужда от рекламна торбичка, която не само ще носи вашето име, но и ще отразява модерната визия и стил на вашия бранд? Представяме ви нашата брандирана хартиена чанта Integra с оригинален дизайн и изключителни характеристики, именувана по име CAMERA LAND.
CAMPOS Кафява крафт...
 • Няма наличност
Запознайте се с нашата ексклузивна продуктова линия - кафявите крафт торбички с индивидуално принтиране на изображения и вашия бранд CAMPOS. Тези торбички са не само функционални, но и стилни и екологични, което ги прави перфектни за рекламни цели и подчертаване на вашата уникалност.
CELSIUS Хартиена матова...
 • Няма наличност
Представяме ви CELSIUS Матирана чантичка от картон Интегра- идеалната комбинация от стил, практичност и ефективност. Тази торбичка е създадена, за да впечатлява и подчертава вашия бранд, с офсетов печат и сатенени дръжки.
CEPA21 Персонализирана...
 • Няма наличност
AlbaGroup
603048
Представяме ви този модел хартиена чанта, перфектен избор за подчертаване на вашата реклама и утвърждаване на бранда ви, CEPA21. Съчетавайки индивидуален принт и дизайн с офсетов фон и матово покритие, тази чанта е незаменима за стил и функционалност.
E-BIKE STORE Торбичка кафяв...
 • Няма наличност
Представяме ви кафявата крафт хартиена торбичка на E-BIKE STORE с офсетов печат, която не предлага само функционалност, но и устойчива и стилна реклама за марката ви.
FEDEX Хартиена крафт чанта,...
 • Няма наличност
Представяме ви бялата крафт хартиена торбичка с лого на FEDEX, която не предлага само изключителен начин за носене на предмети, но и подчертава силното послание на марката.
FINSPANG Чанта бял крафт с...
 • Няма наличност
Добре дошли в света на стил и устойчивост с хартиената чанта на FINSPANG. Нашата хартиена чанта се отличава с уникални характеристики, които я правят идеална за ежедневно използване, пазаруване и носене на вашия най-ценен товар. Прочетете по-надолу, за да научите повече за този удивителен продукт.
GOSH! Брандирана хартиена...
 • Няма наличност
Представяме ви нашата ексклузивна хартиена чанта, съчетаваща стил, индивидуален дизайн и брандирането с логото на GOSH. Тази хартиена чанта с индивидуален принт и перфектно напечатано лого предлага изключително високо качество и визуално удоволствие.
IN CAR Бяла крафт торбичка,...
 • Няма наличност
Представяме ви торбичка IN CAR, изработена от крафт хартия с един цвят печат и памучни дръжки, предлагаща не само екологосъобразен дизайн, но и силен акцент върху вашия бранд.
ITZU Чанта кафяв крафт,...
 • Няма наличност
Представяме ви ITZU хартиена чанта изработена от кафяв крафт - перфектният инструмент за усилване на вашата рекламна кампания и подчертаване на вашия бранд. Със своите ключови характеристики, тази хартиена торбичка предоставя ефективен начин за представяне на вашето съобщение, екологичност и стил.
IVECO Бяла крафт торбичка,...
 • Няма наличност
IVECO Бяла крафт торбичка - Вашият бранд в екологичен стил.Ние представяме ви нашата IVECO бяла крафт торбичка, която не само ще усъвършенства визията на вашите продукти, но и ще подчертае ангажимента ви към екологичната устойчивост. Тази торбичка не е просто опаковка; тя е вашият начин да изразите индивидуалността и стилът на вашия бранд.
Koop Кафява крафт торбичка,...
 • Няма наличност
Представяме ви нашата модерна кафява крафт хартиена торбичка с дръжки от усукан канап и бранд Koop - идеалният продукт, който обединява естествена елегантност, органичен дизайн и ефективна реклама.
LE VAR Чанта бял крафт,...
 • Няма наличност
AlbaGroup
603044
Представяме ви нашата елегантна Чанта с бранд LE VAR, която се отличава с изключителен бранд ефект и стилна еко хартиена изработка. Тази торбичка не просто носи вашия бранд, а я прави изящен и ефектен начин да се представите пред вашата целева аудитория.
LIBRESSE Торбичка с лого,...
 • Няма наличност
Представяме ви този запомнящ се модел хартиена торбичка - идеалното съчетание от функционалност и стил, с индивидуален дизайн и брандирана с логото на LIBRESSE. Тази торбичка с шарен принт и матово ламинирана повърхност предоставя не само визуално удоволствие, но и устойчивост и надеждност.

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още