FINSPANG Чанта бял крафт с офсетов печат за стилна реклама

603030

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Добре дошли в света на стил и устойчивост с хартиената чанта на FINSPANG. Нашата хартиена чанта се отличава с уникални характеристики, които я правят идеална за ежедневно използване, пазаруване и носене на вашия най-ценен товар. Прочетете по-надолу, за да научите повече за този удивителен продукт.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603030

Категории: Всички продукти Бял крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Добре дошли в света на стил и устойчивост с хартиената чанта на FINSPANG.

Нашата хартиена чанта се отличава с уникални характеристики, които я правят идеална за ежедневно използване, пазаруване и носене на вашия най-ценен товар.

Прочетете по-надолу, за да научите повече за този удивителен продукт.

Ключови характеристики:

  • Бял Крафт за Елегантен Външен Вид: Хартиената чанта на FINSPANG е изработена от висококачествен бял крафт, който не само придава чист и елегантен външен вид, но също така го прави изключително издръжлив.
  • Офсетов Печат с Вашия Дизайн: Ние предлагаме възможността да персонализирате вашата чанта с офсетов печат на вашето лого, съобщение или дизайн. Това прави чантата идеална за маркетинг и рекламни цели.
  • Усукани Канапени Дръжки за Удобно Носене: Дръжките на тази чанта са изработени от усукан канап, което не само осигурява здравина, но и придава естествен и органичен вид на чантата. Те са удобни за носене и не натрупват тегло.
  • Екологично и Рециклируемо Решение: FINSPANG се гордее със своята ангажираност към околната среда. Хартиената чанта е напълно рециклируема и произведена със съобразяване към околната среда.
  • Размери и Вместимост: Нашата хартиена чанта идва в различни размери, което ви позволява да изберете най-подходящата за вашите нужди. С вместимост, която ви дава възможността да пренасяте разнообразни предмети.

Хартиената чанта на FINSPANG с бял крафт, офсетов печат и усукани канапени дръжки е перфектното съчетание на елегантност, устойчивост и удобство.

Тя не само предоставя екологично решение, но и възможността за персонализация с вашето собствено послание.

Независимо дали сте на магазин или търсите стилен начин да представите вашата марка, тази чанта е идеалният избор. Доверете се на FINSPANG за качество и стил, които ще ви впечатлят.

Подробности за продукта

Хартия
Бял крафт
Печат
Офсетов
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 11 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още