LIBRESSE Торбичка с лого, Персонализирана реклама и уникален дизайн

603049

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви този запомнящ се модел хартиена торбичка - идеалното съчетание от функционалност и стил, с индивидуален дизайн и брандирана с логото на LIBRESSE. Тази торбичка с шарен принт и матово ламинирана повърхност предоставя не само визуално удоволствие, но и устойчивост и надеждност.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603049

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви този запомнящ се модел хартиена торбичка - идеалното съчетание от функционалност и стил, с индивидуален дизайн и брандирана с логото на LIBRESSE.

Тази торбичка с шарен принт и матово ламинирана повърхност предоставя не само визуално удоволствие, но и устойчивост и надеждност.

Ключови характеристики:

  • Шарен Принт и Индивидуален Дизайн: Нашата торбичка предоставя възможност за индивидуален дизайн, позволявайки ви да изразите вашата креативност и да добавите вашето лого. Шареният принт ще внесе радост и цвят във всеки момент.
  • Перфектно Напечатано Лого: Логото на LIBRESSE е внимателно отпечатано.
  • Интегра картон: Чантата се отличава със здравата интеграция на картон, осигуряваща здравина и форма.
  • Матово Ламинирана Повърхност: Матовото ламиниране не само предоставя структура и красота, но и защита от надрасквания и влага.
  • Удобни Дръжки: Специално проектираните дръжки осигуряват удобство при носене и носят тежък товар.
  • Гарантирано Качество: Ние гарантираме високо качество на продукта, за да задоволим вашите очаквания.

С хартиената торбичка с индивидуален дизайн и бранд LIBRESSE, вие не само предоставяте удобен начин за носене, но и визуално впечатление, което ще остави незабравима следа.

Със своето перфектно напечатано лого гарантирате професионален и ясен визуален ефект.

Тази торбичка предоставя не само функционалност, но и стил и цветове, които ще вдъхновят и радват всеки, който я получи.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
CMYK
Покритие
Мат ламинат
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още