IN CAR Бяла крафт торбичка, Изразителен и стилен бранд

603024

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви торбичка IN CAR, изработена от крафт хартия с един цвят печат и памучни дръжки, предлагаща не само екологосъобразен дизайн, но и силен акцент върху вашия бранд.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603024

Категории: Всички продукти Бял крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви торбичка IN CAR, изработена от крафт хартия с един цвят печат, предлагаща не само екологосъобразен дизайн, но и силен акцент върху вашия бранд.

Ключови характеристики:

  • Екологосъобразен Дизайн: Тази торбичка от IN CAR е изработена от крафт хартия, която отговаря на стандартите за устойчивост, като подчертава вашето ангажимент към екологичност.
  • Един Цвят Печат: Със своя един цвят печат, торбичката представлява индивидуален и изразителен начин да бъде брандирана.
  • Практичност и Удобство: С размер, подходящ за разнообразни предмети и аксесоари и памучни дръжки в друг цвят, тази чанта е идеална за разнообразни потребности. 
  • Изразителен и Стилен Бранд: С вашето лого и дизайн върху нея, торбичката се превръща в силно средство за реклама, подчертавайки вашата уникалност.
  • Многократна Употреба: Независимо дали я използвате за шопинг, подаръци или повече, тази торбичка продължава да рекламира вашата марка.

С рекламната торбичка на IN CAR, вие инвестирате в стилен и екологосъобразен начин за рекламиране на вашия бранд и подчертаване на вашата уникалност.

Подробности за продукта

Хартия
Бял крафт 170гр
Печат
1 цвят
Дръжки
Памучни дръжки

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 11 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още