CEPA21 Персонализирана хартиена чанта с лого

603048

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви този модел хартиена чанта, перфектен избор за подчертаване на вашата реклама и утвърждаване на бранда ви, CEPA21. Съчетавайки индивидуален принт и дизайн с офсетов фон и матово покритие, тази чанта е незаменима за стил и функционалност.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603048

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви този модел хартиена чанта, перфектен избор за подчертаване на вашата реклама и утвърждаване на бранда ви, CEPA21.

Съчетавайки индивидуален принт и дизайн с офсетов фон и матово покритие, тази чанта е незаменима за стил и функционалност.

Ключови характеристики:

  • Индивидуален Принт и Дизайн: Ние разбираме, че вашият бранд е уникален, затова предоставяме възможност за индивидуален принт и дизайн. Можете да добавите вашето лого и съобщение, които ще се перфектно отразят на вашата марка.
  • Перфектно Напечатано Лого: Всеки детайл е важен, и този продукт се отличава с перфектно напечатано лого, което предоставя чист и професионален вид.
  • Офсетов Фон: Фона е подбран с внимание и се комбинира хармонично с вашия дизайн, добавяйки красота и структура към чантата.
  • Матово Покритие: Матовото покритие придава на чантата не само изящество, но и защита от надрасквания и влага.
  • Подходяща за:Рекламни кампании, събития и изложби, подаръци и сувенири.

Тази хартиена торбичка предоставя не само стил и качество.

Този модел ви дава възможността да изразите себе си и вашата марка по най-добрия начин.

Независимо дали я използвате за рекламни цели, за продажба на продукти или като подарък, тя ще бъде незабравимата картина на вашия бранд, CEPA21.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
Офсетов - фон
Покритие
Мат ламинат
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още