JORDNAER Торбичка с гланцово сияние и елегантен стил с Вашия бранд

603017

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви JORDNAER Торбичка с гланцово покритие - елегантен и практичен аксесоар, брандиран със символа на вашата марка.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603017

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат гланц

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви JORDNAER Торбичка с гланцово покритие - елегантен и практичен аксесоар, брандиран със символа на вашата марка.

Ключови характеристики:

  • Сияен и Гланцов Дизайн: Тази JORDNAER торбичка с гланцово покритие се отличава с блясък и сияние, което привлича вниманието на всички около вас.
  • Удобни и Памучни Дръжки: С памучните си дръжки, тази торбичка е лесна за носене и удобна за ежедневието.
  • Брандиране и Изразителност: Добавете вашия бранд и съобщение към торбичката, за да създадете собствена изразителност и рекламна стойност.
  • Икономична и Здрава: Изработена от висококачествени материали, торбичката комбинира стил с издръжливост.
  • Съчетание на Елегантност и Удобство: JORDNAER торбичката с гланцово покритие е не просто аксесоар, но и съчетание на елегантност и практичност.

С JORDNAER Торбичката с Гланцово Покритие, вие инвестирате във визуално изразителен аксесоар, който подчертава вашата индивидуалност и същевременно носи силното послание на вашата марка.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра 170гр
Печат
1 цвят
Покритие
Гланц ламинат
Дръжки
Памучни дръжки

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 6 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още