ANGRY BIRDS Бяла крафт торбичка с дръжки от усукан канап, Стил и Практичност в едно

603003

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

ANGRY BIRDS Бяла крафт торбичка с дръжки от усукан канап - Стил и Практичност в едно.
Представяме ви нашата бяла крафт торбичка с дръжки от усукан канап ANGRY BIRDS, която съчетава стил и функционалност в едно. Тази торбичка не само подчертава екологичния характер на вашата марка, но и предлага елегантно решение за пренасяне на вашият товар.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603003

Категории: Всички продукти Бял крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

ANGRY BIRDS Бяла крафт торбичка с дръжки от усукан канап - Стил и Практичност в едно

Представяме ви нашата бяла крафт торбичка с дръжки от усукан канап ANGRY BIRDS, която съчетава стил и функционалност в едно.

Тази торбичка не само подчертава екологичния характер на вашата марка, но и предлага елегантно решение за пренасяне на вашият товар.

Основни характеристики:

  • Екологичен крафт материал: Изработена от висококачествен бял крафт, тази торбичка е екологична, биоразградима и възобновяема.
  • Усукани канап дръжки: Здравите усукани канап дръжки осигуряват удобен захват и лесно носене на вашия товар.
  • Персонализиран бранд: Персонализирайте торбичката с уникалния бранд ANGRY BIRDS, за да оставите трайно впечатление при вашите клиенти.
  • Просторна и издръжлива: Торбичката предлага достатъчно място за вашия товар и е изработена да издържа на ежедневна употреба.
  • Универсално приложение: Идеална за търговия, събития, подаръци и много други, тази торбичка подобрява представянето на вашите продукти.
Подобрете стила си с бялата крафт торбичка ANGRY BIRDS, устойчив избор, който съчетава вашия екологичен бранд с практичността на ежедневната употреба.

Подробности за продукта

Хартия
Бял крафт 110гр
Печат
CMYK
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 11 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още