Koop Кафява крафт торбичка, Естествена елегантност и устойчивост

603039

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви нашата модерна кафява крафт хартиена торбичка с дръжки от усукан канап и бранд Koop - идеалният продукт, който обединява естествена елегантност, органичен дизайн и ефективна реклама.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603039

Категории: Всички продукти Кафяв крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви нашата модерна кафява крафт хартиена торбичка с дръжки от усукан канап и бранд Koop - идеалният продукт, който обединява естествена елегантност, органичен дизайн и ефективна реклама.

Ключови характеристики:

  • Органичен Дизайн: Тази торбичка се отличава с органичен дизайн и природни материали, които подчертават устойчивостта и отговорността на вашата марка.
  • Кафява Крафт Хартия: Изработена от висококачествена кафява крафт хартия, тази торбичка излъчва природна топлина и аутентичност.
  • Ефективна Реклама: С бранда на вашата компания в центъра на вниманието, тази торбичка става изразителен инструмент за реклама и подчертаване на уникалността на вашата марка.
  • Усукани Канапени Дръжки: Дръжките от усукан канап придават на торбичката още по-естествен и устойчив вид.

Тази модерна торбичка отговаря на високите стандарти на устойчивост и качество, които вашата марка заслужава.

Предоставяйки практичност и стил в един продукт, тя е перфектният начин да изразите ангажимента си към природата и да се свържете с вашите клиенти.

Заложете на модерния дизайн, органичността и ефективната реклама.

Подробности за продукта

Хартия
Кафяв крафт
Печат
Офсетов
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 4 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още