CAMERA LAND Персонализирана торбичка с оригинална визия

603053

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Имате нужда от рекламна торбичка, която не само ще носи вашето име, но и ще отразява модерната визия и стил на вашия бранд? Представяме ви нашата брандирана хартиена чанта Integra с оригинален дизайн и изключителни характеристики, именувана по име CAMERA LAND.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603053

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Имате нужда от рекламна торбичка, която не само ще носи вашето име, но и ще отразява модерната визия и стил на вашия бранд?

Представяме ви този модел брандирана хартиена чанта с оригинален дизайн и изключителни характеристики, именувана по име CAMERA LAND.

Ключови характеристики:

  • Офсетов Печат за Висок Качество: Нашата рекламна торбичка се отличава с офсетов печат от най-високо качество. Вашето лого или дизайн се възпроизвеждат с изключителна яснота и наситени цветове, което прави тази торбичка идеален носител на вашето съобщение.
  • Модерна Визия и Цветност: Чантата CAMERA LAND се отличава с модерен и стилен дизайн. С наситени цветове и матирана повърхност, тя представлява бранда ви със съвременен и луксозен вид.
  • Изработена от Устойчив Картон Integra: За нас, устойчивостта е от първостепенно значение. Тази торбичка е изработена от висококачествен картон Integra, който не само е устойчив и издръжлив, но и биоразграждаем.
  • Здрави Дръжки за Удобство при Носене: Чантата разполага със здрави дръжки, които осигуряват комфорт при носене и надеждност при пренасянето на вещи.
  • Брандирана: Вашето име и бранд са в центъра на вниманието. Тази торбичка предоставя идеалната възможност за представяне на вашия бизнес и привличане на вниманието на клиентите.

Тази хартиена чанта не е просто опаковка; тя е израз на вашия бранд, стил и ангажимент към околната среда.

С CAMERA LAND, вие получавате не просто продукт, а инструмент за постигане на вашия маркетингов успех и подчертаване на вашия устойчив бизнес подход.

Внесете модерната визия на вашия бранд във всяка рекламна кампания с тази чудесна торбичка.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
CMYK
Офсетов
Покритие
Мат ламинат
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още