FEDEX Хартиена крафт чанта, Екологосъобразен дизайн за вашия бранд

603025

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви бялата крафт хартиена торбичка с лого на FEDEX, която не предлага само изключителен начин за носене на предмети, но и подчертава силното послание на марката.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603025

Категории: Всички продукти Бял крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви бялата крафт хартиена торбичка с лого на FEDEX, която не предлага само изключителен начин за носене на предмети, но и подчертава силното послание на марката.

Ключови характеристики:

  • Екологосъобразен Дизайн: Тази торбичка от FEDEX е изработена от бяла крафт хартия, която отговаря на стандартите за устойчивост. Тя подчертава ангажимента на марката към опазването на околната среда.
  • Изразителен Бранд: С логото на FEDEX в центъра на вниманието, тази торбичка представлява силно средство за реклама и подчертаване на марката.
  • Практичност и Удобство: Със своя спасителен размер, тази торбичка е идеална за носене на разнообразни предмети и аксесоари.
  • Устойчива и Стилна: Тази чантичка предоставя издръжливост за многократна употреба със своите дръжки от усукан канап.
  • Многократна Употреба: Дори след използване, тази торбичка продължава да рекламира марката FEDEX, като прави впечатление с изискания си стил.

С бялата крафт хартиена торбичка с лого на FEDEX, вие инвестирате в екологосъобразен начин за рекламиране на марката си и подчертаване на уникалността й.

Подробности за продукта

Хартия
Бял крафт 170гр
Печат
2 цвята
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 11 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още