IVECO Бяла крафт торбичка, Вашият бранд в екологичен стил

603002

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

IVECO Бяла крафт торбичка - Вашият бранд в екологичен стил.
Ние представяме ви нашата IVECO бяла крафт торбичка, която не само ще усъвършенства визията на вашите продукти, но и ще подчертае ангажимента ви към екологичната устойчивост. Тази торбичка не е просто опаковка; тя е вашият начин да изразите индивидуалността и стилът на вашия бранд.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603002

Категории: Всички продукти Бял крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

IVECO Бяла крафт торбичка - Вашият бранд в екологичен стил

Ние ви представяме нашата IVECO бяла крафт торбичка, която не само ще усъвършенства визията на вашите продукти, но и ще подчертае ангажимента ви към екологичната устойчивост.

Тази торбичка не е просто упаковка; тя е вашият начин да изразите индивидуалността и стилът на вашия бранд.

Ключови характеристики:

  • Екологичен крафт материал: Изработена от висококачествен бял крафт, тази торбичка е биоразградима и възобновяема, спомагайки за опазването на околната среда.
  • Индивидуален бранд: Възползвайте се от възможността да персонализирате торбичката с логото и дизайна на вашия бранд, което ще привлече вниманието на вашите клиенти.
  • Практичност и издръжливост: Тази торбичка се отличава със здрава конструкция и удобни дръжки, които я правят идеален избор за всеки ден.
  • Разнообразие от размери: Предлагаме различни размери, за да отговорим на вашите конкретни изисквания и да позволим на торбичката да бъде подходяща за различни видове продукти.
  • Универсално приложение: Тази торбичка е подходяща за разнообразни сектори, като търговия, ресторанти, събития и много други.

С IVECO Бяла крафт торбичка, вие не само предоставяте на клиентите си удобство и стил, но и спомагате за опазването на нашата планета.

Изразете бранда си в екологичен стил и дайте възможност на вашите продукти да се издигнат над обичайното.

Подробности за продукта

Хартия
Бял крафт 110гр
Печат
CMYK
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 11 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още