E-BIKE STORE Торбичка кафяв крафт, Стойностна реклама с офсетов печат

603027

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви кафявата крафт хартиена торбичка на E-BIKE STORE с офсетов печат, която не предлага само функционалност, но и устойчива и стилна реклама за марката ви.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603027

Категории: Всички продукти Кафяв крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви кафявата крафт хартиена торбичка на E-BIKE STORE с офсетов печат, която не предлага само функционалност, но и устойчива и стилна реклама за марката ви.

Ключови характеристики:

  • Екологосъобразен Дизайн: Тази кафява крафт чантичка е изработена от устойчива хартия, което подчертава вашия ангажимент към опазването на околната среда.
  • Офсетов Печат: С изключително детайлен офсетов печат, торбичката представлява индивидуален и изразителен начин да се брандирате.
  • Практичност и Удобство: С просторен дизайн, тази торбичка е идеална за носене на разнообразни предмети и аксесоари.
  • Съчетание на Устойчивост и Стил: Торбичката не само е стилна, но и издържлива за многократна употреба с дръжки от усукан канап. 
  • Ефективна Реклама: Дори след използване, тази торбичка продължава да рекламира марката ви, като предоставя стилен начин за подчертаване на вашата уникалност.

С кафявата крафт хартиена торбичка на E-BIKE STORE с офсетов печат, вие инвестирате в устойчив и изразителен начин за рекламиране на марката си и подчертаване на стойността й.

Подробности за продукта

Хартия
Кафяв крафт
Печат
Офсетов
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 4 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още