DEPEND Хартиена гланцирана чанта, Изискан дизайн за всеки бранд

603031

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви DEPEND хартиената гланцирана чанта, която предлага изискан дизайн и практични дръжки от полипропилен, подходящи за всяка марка.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603031

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат гланц

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви DEPEND хартиената гланцирана чанта, която предлага изискан дизайн и практични дръжки от полипропилен, подходящи за всяка марка.

Ключови характеристики:

  • Гланцирана Картон Интегра: Тази чанта се отличава с гланциран картон, който придава на нея елегантен и изискан вид.
  • Практични Дръжки от Полипропилен: Дръжките от полипропилен не само предоставят удобство при носене, но и осигуряват издръжливост и стабилност.
  • Изразителен Дизайн: С този продукт, всеки бранд има възможността да представи уникалния си дизайн и лого, което го прави подходящ за различни марки и събития.
  • Практичност и Удобство: С голям вътрешен обем, тази чанта е идеална за носене на разнообразни предмети и аксесоари.
  • Ефективна Реклама: Не само че тази чанта представлява стилен аксесоар, но след използване продължава да рекламира марката ви и подчертава нейната стойност.

С DEPEND хартиената гланцирана чанта, вие инвестирате в продукт, който не само е стилен и изискан, но и предоставя практичност и възможност за силна реклама на вашия бранд.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
CMYK
Покритие
Гланц ламинат
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 6 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още