LE VAR Чанта бял крафт, Вашият бранд в стил

603044

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви нашата елегантна Чанта с бранд LE VAR, която се отличава с изключителен бранд ефект и стилна еко хартиена изработка. Тази торбичка не просто носи вашия бранд, а я прави изящен и ефектен начин да се представите пред вашата целева аудитория.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603044

Категории: Всички продукти Бял крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви нашата елегантна Чанта с бранд LE VAR, която се отличава с изключителен бранд ефект и стилна еко хартиена изработка.

Тази торбичка не просто носи вашия бранд, а я прави изящен и ефектен начин да се представите пред вашата целева аудитория.

Ключови характеристики:

  • Изключителен Бранд Ефект: VAR Чанта предлага уникален начин за подчертаване на вашия бранд. С ярки цветове, изключителен дизайн и внимание към детайлите, тя незабавно привлича вниманието и запомнянето на вашите клиенти.
  • Елегантна Рекламна Торбичка: Тази торбичка не само носи вашата марка, но и предоставя стилен начин за рекламиране на вашите продукти или услуги. Тя е идеална за специални събития, като например промоции, събрания или конференции.
  • Еко Хартиена Чанта: Ние се гордеем, че предлагаме екологични продукти, и тази торбичка не е изключение. Изработена от еко-приятен бял крафт хартия, тя е подходящ избор за онези, които ценят опазването на околната среда.
  • Офсетов Печат: Вашият бранд се отпечатва с висока резолюция чрез офсетов печат, гарантирайки жива и ярка цветова гама, както и детайлен и чист дизайн.

LE VAR Чанта е идеалното решение, което обединява елегантност, стил и възможността да рекламирате вашия бранд.

Тя съчетава изключителен бранд ефект с екологична хартиена торбичка, която подчертава вашата ангажираност към устойчивостта.

Подробности за продукта

Хартия
Бял крафт
Печат
Офсетов - по пантон
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 11 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още