AUDI PREMIUM Хартиена мат торбичка, Съвършена комбинация от стил и елегантност

603004

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

AUDI PREMIUM Хартиена матова торбичка: Изтънчен стил и елегантност.
Ние представяме на вашето внимание нашата изключителна хартиена торбичка с матов завършек и персонализиран бранд AUDI PREMIUM. Тази торбичка не е просто аксесоар; тя е израз на лукс и рефинираност.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603004

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

AUDI PREMIUM Хартиена матова торбичка: Изтънчен стил и елегантност

Ние представяме на вашето внимание нашата изключителна хартиена торбичка с матов завършек и персонализиран бранд AUDI PREMIUM. Тази торбичка не е просто аксесоар; тя е израз на лукс и рефинираност.

Ключови характеристики:

  • Матова повърхност: Торбичката се отличава с нежен матов завършек, който придава изискан вид и приятно наслаждение на допир.
  • Персонализиран бранд: Изразете своя бранд чрез персонализиран лого и дизайн, които ще направят вашия продукт незабравим.
  • Простор и издръжливост: Торбичката предлага достатъчно пространство за вашия товар и е изработена да издържа на натоварена ежедневна употреба.
  • Удобство: Лесно носене и удобни дръжки гарантират, че вашите клиенти ще се насладят на тази торбичка.
  • Универсално приложение: Подходяща за различни сектори и събития, тази торбичка подчертава стойността на вашите продукти.

С AUDI PREMIUM Хартиена матова торбичка, вие не само предоставяте на клиентите си стил и елегантност, но и изпращате силно послание за вашия бранд.

Това е перфектният начин да представите вашия продукт с вкус и утонченост.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра 170гр
Печат
2 цвята
Покритие
Мат ламинат
Частичен лак
Дръжки
Памучни дръжки

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още