CAMPOS Кафява крафт торбичка, Стил и екологичност в едно

603047

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Запознайте се с нашата ексклузивна продуктова линия - кафявите крафт торбички с индивидуално принтиране на изображения и вашия бранд CAMPOS. Тези торбички са не само функционални, но и стилни и екологични, което ги прави перфектни за рекламни цели и подчертаване на вашата уникалност.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603047

Категории: Всички продукти Кафяв крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Запознайте се с нашата ексклузивна продуктова линия - кафявите крафт торбички с индивидуално принтиране на изображения и вашия бранд CAMPOS.

Тези торбички са не само функционални, но и стилни и екологични, което ги прави перфектни за рекламни цели и подчертаване на вашата уникалност.

Ключови характеристики:

  • Кафяв крафт дизайн: Нашите торбички са изработени от висококачествен кафяв крафт, което им придава естествен и елегантен вид. Те се отличават с трайност и устойчивост.
  • Индивидуално принтиране: Специалната характеристика на нашите хартиени чанти е възможността за индивидуално принтиране. Можете да добавите изображение, лого или дизайн, който представя вашия бранд и съобщение.
  • Различни размери: Предлагаме разнообразие от размери, така че да можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Независимо дали става въпрос за малки промоционални подаръци или по-големи продукти, ние имаме покрито всичко.
  • Екологични: Крафт торбичките са изключително екологични и възобновяеми. Те се разграждат по естествен начин и са отличен избор за компании, които се грижат за околната среда.
  • Стилен дизайн: С тяхната природна текстура и индивидуален принт, тези чанти са стилен начин да представите вашия бранд на клиентите си.
  • Подходящи за: Рекламни кампании, продажби на сувенири, събития и изложби, подаръци за клиенти, екологично осъзнати брандове.

С тези торбички с индивидуален принт, вашият бранд CAMPOS ще изпъкне и ще остави незабравим впечател върху вашите клиенти.

Съчетайте стил и функционалност, докато подчертавате своята ангажираност към околната среда.

Подарете на вашите клиенти нещо уникално и екологично с тези красиви торбички.

Подробности за продукта

Хартия
Кафяв крафт
Печат
1 цвят
По пантон
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 4 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още