ITZU Чанта кафяв крафт, Вашият еко стилен избор за реклама

603052

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви ITZU хартиена чанта изработена от кафяв крафт - перфектният инструмент за усилване на вашата рекламна кампания и подчертаване на вашия бранд. Със своите ключови характеристики, тази хартиена торбичка предоставя ефективен начин за представяне на вашето съобщение, екологичност и стил.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603052

Категории: Всички продукти Кафяв крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви ITZU хартиена чанта изработена от кафяв крафт - перфектният инструмент за усилване на вашата рекламна кампания и подчертаване на вашия бранд.

Със своите ключови характеристики, тази хартиена торбичка предоставя ефективен начин за представяне на вашето съобщение, екологичност и стил.

Ключови характеристики:

  • Екологичност: Хартиената торбичка е произведена от 100% биоразграждаем материал, което гарантира, че вашият бранд се свързва със създаването на устойчива бъдеще. Като изберете тази торбичка, вие допринасяте за опазване на природата.
  • Усукани канапени дръжки: Този модел рекламна чанта разполага със здрави дръжки, изработени от усукан канап, които осигуряват надеждност и комфорт при носене. Те придават на торбичката уникален и органичен вид, който се допълва перфектно с екологичния и стилен имидж.
  • Офсетов печат: Възможността за брандиране на торбичката с вашето лого, съобщение или дизайн, чрез офсетов печат, предоставя уникална възможност за реклама. Вашият бранд ще бъде представен с ярки и детайлни цветове, които ще привлекат вниманието на клиентите.
  • Индивидуална изработка: Ние предоставяме възможност за персонализация, така че всяка торбичка може да бъде уникална - точно както вие я искате. Този индивидуален подход помага да се подчертае вашата уникалност и да се представите по начин, който няма да остане незабелязан.
  • Внимание към детайла: Нашите рекламни продукти са изработени с изключително внимание към детайла. От избора на материали до финалното изпълнение, всеки аспект е под контрол, за да ви предоставим продукт от висок клас.

ITZU Рекламната Чанта кафяв крафт е съчетание от екологичност, стил и функционалност.

Тя предлага изключителна възможност за подчертаване на вашия бранд и предоставя висококачествена рекламна платформа.

Влезте във вълнението на екологичната реклама и създайте незабравимо впечатление с ITZU.

Подробности за продукта

Хартия
Кафяв крафт
Печат
Офсетов
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 4 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още