Рекламна цветна торбичка бял крафт

603036

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви нашата изключителна цветна хартиена чанта с бял крафт, офсетов печат и канапени дръжки, идеална за подчертаване на вашия бранд и предоставяне на стилен аксесоар на вашите клиенти.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603036

Категории: Всички продукти Бял крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви нашата изключителна цветна хартиена чанта с бял крафт, офсетов печат и канапени дръжки, идеална за подчертаване на вашия бранд и предоставяне на стилен аксесоар на вашите клиенти.

Ключови характеристики:

  • Цветна Елегантност: Тази цветна хартиена чанта предоставя възможност за изразителен офсетов печат, който ще подчертае вашия уникален бранд и дизайн. Независимо дали избирате свежи и живи цветове или по-класически нюанси, тази чанта ще привлече вниманието.
  • Удобство и Простор: С просторния си дизайн тази чанта предлага удобство за носене на разнообразни предмети и аксесоари, като я прави идеална за пазаруване, събития или подаръци.
  • Екологичност: Ние вярваме в отговорната употреба на ресурси, затова чантата е изработена от бял крафт хартия, която е устойчива и биоразградима. Канапените дръжки осигуряват допълнителен принос към устойчивата ни философия.
  • Подчертайте Вашия Бранд: С офсетовия печат, вашият бранд ще бъде представен с изящество и стил. Тази чанта става носител на вашия послание и го предава с изразителност.

Насладете се на съчетанието от цветна елегантност и рекламна сила с нашата цветна хартиена чанта с бял крафт, офсетов печат и канапени дръжки.

Тя представлява не просто аксесоар, а истинска изящност и стил, които ще направят впечатление върху вашите клиенти и контрагенти.

Подробности за продукта

Хартия
Бял крафт
Печат
Офсетов - по пантон
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 11 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още