RJUKAN-NOTODDEN Чанта бял крафт, Дизайн с уникален бранд

603029

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви хартиената чанта на RJUKAN-NOTODDEN, изработена от бял крафт и предоставяща неповторим бранд, с офсетов печат и дръжки от усукан канап.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603029

Категории: Всички продукти Бял крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви хартиената чанта на RJUKAN-NOTODDEN, изработена от бял крафт и предоставяща неповторим бранд, с офсетов печат и дръжки от усукан канап.

Ключови характеристики:

  • Бял Крафт Дизайн: Тази чанта се отличава с елегантен и устойчив дизайн от бял крафт, който подчертава вашата уникалност.
  • Офсетов Печат: С висококачествен офсетов печат, тази чанта става изразителен инструмент за реклама и подчертаване на вашия бранд.
  • Дръжки от Усукан Канап: Допълнителният дизайн с усукан канап не само придава на чантата стил, но и я прави удобна за носене.
  • Практичност и Удобство: С голям вътрешен обем, тази чанта е идеална за носене на разнообразни предмети и аксесоари.
  • Изключителна Реклама: Дори след използване, чантата продължава да рекламира марката ви и подчертава стойността й.

С хартиената чанта на RJUKAN-NOTODDEN, вие инвестирате в стилен и ефективен начин за рекламиране на марката си и придаване на уникален стил на предметите си.

Подробности за продукта

Хартия
Бял крафт
Печат
Офсетов
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 11 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още