TOYOTA Крафт торбичка, Трицветен печат за уникална реклама със стил

603022

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви торбичка на TOYOTA, изработена от бял крафт хартия и предлагаща трицветен печат и ефектни дръжки от усукан канап, за да носите със себе си символа на вашата марка.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603022

Категории: Всички продукти Бял крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви торбичка на TOYOTA, изработена от бял крафт хартия и предлагаща трицветен печат и ефектни дръжки от усукан канап, за да носите със себе си символа на вашата марка.

Ключови характеристики:

  • Бял Крафт Дизайн: Тази торбичка от TOYOTA впечатлява със своята изработка от бял крафт и трицветен печат, предоставяйки естествен и модерен вид.
  • Трицветен Печат: С три различни цвята върху торбичката, тя става изразителен инструмент за реклама и подчертаване на вашия бранд.
  • Усукан Канап за Удобство: С дръжки от усукан канап, тази чантичка е удобна за носене и съхранение на бранд предмети.
  • Индивидуално Брандиране: С вашия бранд върху нея, торбичката представлява мощен начин за изразителна реклама и подчертаване на вашата уникалност.
  • Екологосъобразен и Стилен Дизайн: Тази чанта отговаря на стандартите за устойчивост и представлява стилен аксесоар за вашите рекламни цели.

С рекламната торбичка на TOYOTA, вие инвестирате в уникален аксесоар, който не само подчертава вашия стил, но и носи силното послание на вашия бранд.

Подробности за продукта

Хартия
Бял крафт 110гр
Печат
3 цвята
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 11 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още