Брандирана хартиена чанта с памучни дръжки

603035

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви нашата ексклузивна торбичка от бял крафт, която е идеалното средство за осигуряване на ефективна реклама за вашия бранд. Тази торбичка се отличава с внимателно подбрани характеристики, които я правят незаменима за всяко рекламно събитие, продуктова промоция или подарък.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603035

Категории: Всички продукти Бял крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви нашата ексклузивна торбичка от бял крафт, която е идеалното средство за осигуряване на ефективна реклама за вашия бранд.

Тази торбичка се отличава с внимателно подбрани характеристики, които я правят незаменима за всяко рекламно събитие, продуктова промоция или подарък.

Ключови характеристики:

  • Офсетов Печат: Нашият офсетов печат предоставя възможности за персонализация и създаване на изключителен дизайн, който да представя вашата марка с яркост и четкост. С богатата цветова гама и възможност за визуално представяне на вашето лого или съобщение, тази торбичка се превръща в истинска рекламна платформа.
  • Памучни Дръжки: Памучните дръжки на чантичката не само придават стил и комфорт при носене, но и са здрави и издържливи. Те осигуряват, че торбичката може да бъде използвана отново и отново, продължавайки да рекламира вашата марка с всяко използване.
  • Екологосъобразен Избор: Тази торбичка е създадена с отговорност към околната среда. Материалите, използвани за нея, са устойчиви, а производственият процес е екологично приятелски. Така вие не само рекламирате своя бранд, но и подчертавате ангажимента си към опазването на природата.

С нашата Хартиена Торбичка с Офсетов Печат и Памучни Дръжки, вие инвестирате в рекламен продукт, който съчетава ефективност, стил и отговорност.

Тя представлява възможността да създадете силно впечатление и да подчертаете уникалността на вашия бранд.

Станете част от екологосъобразния и стилния подход към рекламата с нашата торбичка.

Подробности за продукта

Хартия
Бял крафт
Печат
Офсетов
Дръжки
Памучни дръжки

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 11 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още