V-CONFIDENCE Матова торбичка, Цветна елегантност и рекламна сила

603034

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви V-CONFIDENCE Матова Торбичка, която съчетава цветна елегантност и силна рекламна присъствие. Този продукт представлява не просто торбичка, а истински рекламен инструмент, който носи вашата марка със стил и увереност.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603034

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви V-CONFIDENCE Матова Торбичка, която съчетава цветна елегантност и силна рекламна присъствие.

Този продукт представлява не просто торбичка, а истински рекламен инструмент, който носи вашата марка със стил и увереност.

Ключови характеристики:

  • Цветна Елегантност: С цветния си дизайн, тази торбичка веднага привлича погледите и се отличава в многото сиви торбички. Нейният елегантен външен вид я прави идеална за рекламиране на вашата марка или събитие.
  • Рекламна Сила: V-CONFIDENCE Матовата Торбичка предоставя множество възможности за персонализация. Добавете своя лого, дизайн или послание, и тя веднага става вашият преносим билборд. Независимо дали я използвате за продуктово представяне или раздавате на клиентите си, тя ще се грижи за впечатлението.
  • Висококачествена хартия: Не се компрометираме с качеството. Тази чанта е изработена от картон Интегра, което осигурява дълготрайност и издръжливост. 
  • Устойчиви Дръжки: Дръжките на хартиената чанта са изключително устойчиви. Те се грижат за удобството при носене, осигурявайки ви комфорт и практичност.
  • Универсално приложение: Тази торбичка е подходяща за разнообразни сектори, като търговия, ресторанти, събития и много други.

С V-CONFIDENCE Матовата Торбичка, вие инвестирате в продукт, който излъчва стил и същевременно е мощен рекламен инструмент.

Тя е подходяща за различни събития и брандове, които търсят нещо специално, което да представи тяхната уникалност и стойност.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
2 цвята
Покритие
Мат ламинат
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още