Хартиена торбичка с матово покритие, Ефективно брандирана и стилна

603032

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви хартиената торбичка с матово покритие, която е с изработена с офсетов печат, ефективно брандирана и стилна с дръжки от полипропилен. Тази торбичка не е просто опаковка; тя е вашият начин да изразите индивидуалността и стилът на вашия бранд.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603032

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви хартиената торбичка с матово покритие, която е с изработена с офсетов печат, ефективно брандирана и стилна с дръжки от полипропилен.

Ключови характеристики:

  • Изискано Матово Покритие: Тази торбичка предлага матово покритие, което я прави изключително изискана и придава на нея стил и уникалност.
  • Ефективно Брандирана: С възможност за персонализиране с вашия бранд, тази торбичка е мощен инструмент за реклама и подчертаване на вашия идентитет.
  • Практична и Удобна: С голям вътрешен обем и удобни дръжки, тази торбичка е идеална за носене на различни предмети и аксесоари.
  • Изключителен Дизайн: Нейният стилен дизайн се откроява и я прави подходяща за различни марки и събития.
  • Еко-приятна и Устойчива: Торбичката отговаря на стандартите за устойчивост и е приятна за околната среда.

С тази хартиена торбичка с матово покритие, вие инвестирате в продукт, който не само предоставя стил и елегантност, но и служи като мощен инструмент за реклама и подчертаване на вашата марка.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
Офсетов
Покритие
Мат ламинат
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още