Бранд торбичка с цветен дизайн, Подчертайте Вашата индивидуалност

603043

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви нашата елегантна цветна торбичка с неповторим бранд ефект, идеална за всякакви събития и поводи. Тази торбичка представлява съвършен баланс между стил, практичност и екологичност.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603043

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви нашата елегантна цветна торбичка с неповторим бранд ефект, идеална за всякакви събития и поводи.

Тази торбичка представлява съвършен баланс между стил, практичност и екологичност.

Ключови характеристики:

  • Цветен дизайн: Насладете се на ярките цветове на тази торбичка, която носи неповторимо излъчване и придава елегантност на всяка обстановка.
  • Изключителен Бранд Ефект: Освежете визията на вашия бранд с неповторими дизайни и изображения, които съчетават цветове и форми, направени да впечатлят и запомнят.
  • Матово Ламиниране: Торбичката е облицована с матово ламиниране, което придава ексклузивен вид и подчертава богатството на цветовете.
  • Еко Хартиена Чанта: Ние сме горди, че предлагаме еко-приятни продукти, и тази торбичка не е изключение. Изработена от здрав картон интегра, тя спазва стандартите за устойчивост и помага за опазването на околната среда.
  • Офсетов Печат: Вашият уникален дизайн или бранд се отпечатва с висока резолюция и внимание към всеки детайл, гарантирайки, че вашият послание е представено с най-високо качество.
  • Сатенени Дръжки: Сатенените дръжки придават допълнителен комфорт и стил на тази торбичка, позволявайки ви лесно да я носите навсякъде.

Тази торбичка не е просто продукт, тя е израз на вашия бранд и стил.

Подчертайте вашата индивидуалност и изразете се по уникален начин с нашата цветна, елегантна торбичка с матово ламиниране и сатенени дръжки.

Въплъщение на изключителния бранд ефект, тя ще ви осигури максимална рекламна визия и въздействие.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
Офсетов
Покритие
Мат ламинат
Дръжки
Сатенени дръжки

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още