MTOWN Хартиена чанта с четирицветен печат, Вашият стил и бранд на първа линия

603023

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви рекламна торбичка на MTOWN, изработена от Интегра картон и предлагаща четирицветен печат, за да подчертае уникалния ви бранд.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603023

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви рекламна торбичка на MTOWN, изработена от Интегра картон и предлагаща четирицветен печат, за да подчертае уникалния ви бранд.

Ключови характеристики:

  • Дизайн: Тази торбичка от MTOWN е изработена от висококачествена хартия, предоставяйки здравина и издръжливост.
  • Четирицветен Печат: С богат четирицветен дизайн и мат ламинат, торбичката става изразителен инструмент за реклама и подчертаване на вашия бранд.
  • Изразително Брандиране: С вашия бранд в центъра на вниманието, тази торбичка представлява силен начин за изразителна реклама и подчертаване на вашата уникалност.
  • Практичност и Удобство: С просторния си дизайн тази торбичка е идеална за носене на разнообразни предмети и аксесоари.
  • Стилен и Екологосъобразен Дизайн: Тази торбичка отговаря на стандартите за устойчивост и представлява стилен аксесоар.

С рекламната торбичка на MTOWN, вие инвестирате в уникален аксесоар, който подчертава вашия стил и носи силното послание на вашия бранд. 

Подробности за продукта

Хартия
Интегра 190гр
Печат
4 цвята
Покритие
Мат ламинат
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още