Scitto Торбичка с УВ Лак, Ефективна реклама с универсален дизайн

603033

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви Scitto торбичка с частичен УВ лак - универсално изработена, стилна и изключително ефективна за вашата реклама.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603033

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви Scitto торбичка с частичен УВ лак - универсално изработена, стилна и изключително ефективна за вашата реклама.

Ключови характеристики:

  • Частичен УВ Лак: Тази торбичка се отличава с частично нанесен УВ лак, който придава блясък и подчертава ключови детайли на дизайна.
  • Ефективна Реклама: С възможност за персонализиране с вашия бранд, тази торбичка е мощен инструмент за реклама и подчертаване на вашата марка.
  • Универсален Дизайн: Нейният дизайн е универсален и подходящ за различни марки и събития, което ви дава гъвкавост при използване.
  • Офсетов Печат: Офсетовият печат осигурява висока резолюция и наситени цветове, които правят вашия бранд още по-привлекателен.
  • Матово Покритие: Матовото покритие придава на торбичката изключителен вид и усещане.

С Scitto торбичката с частичен УВ лак, вие получавате стилен и многофункционален продукт, който не само рекламира вашия бранд, но и подчертава уникалността и стойността му.

Тази торбичка е подходяща за разнообразни събития и брандове, които търсят високо качество и ефективност в рекламата си.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
Офсетов
Покритие
Мат ламинат
Частичен УВ лак
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още