PALMS ROYAL Чанта с релефен УВ лак и сатенени дръжки

603037

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви изключителната хартиена торбичка PALMS ROYAL - елегантен рекламен продукт, който ще подчертае стилът и уникалността на вашия бранд. Тази торбичка се отличава с релефен УВ лак и топъл печат, които съчетават луксозен външен вид с изключителна рекламна сила.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603037

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви изключителната хартиена торбичка PALMS ROYAL - елегантен рекламен продукт, който ще подчертае стилът и уникалността на вашия бранд.

Тази торбичка се отличава с релефен УВ лак и топъл печат, които съчетават луксозен външен вид с изключителна рекламна сила.

Ключови характеристики:

  • Релефен УВ Лак: Интригуващият релефен УВ лак придава хартиената торбичка на PALMS ROYAL елемент на изисканост и текстура. Този акцент ще накара вашата реклама да изпъква.
  • Топъл Печат: Вашият бранд и дизайн се прилагат с топъл печат, осигурявайки чист и цветен отпечатък с високо качество. Тази техника гарантира, че вашият бранд е видим и разпознаваем.
  • Сатенени Дръжки: Удобство и стил се съчетават в сатенените дръжки, които предоставят удобен начин за носене на торбичката и я правят пригодна за разнообразни събития.

PALMS ROYAL хартиената торбичка представлява интелигентно решение за вашия маркетинг.

Тя не само ще увеличи разпознаваемостта на вашия бранд, но и ще подчертае усещането за елегантност и стил.

Носете вашия бранд с гордост и внимание към детайла с този модел запомняща се хариена чанта.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
По пантон
Преге
Топъл печат
Покритие
Мат ламинат
Релефен УВ лак
Дръжки
Сатенени дръжки

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още