Индивидуална торбичка с UV Лак, Перфектния рекламен носител

603050

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви нашата иновативна хартиена торбичка, която е съчетание от стил и функционалност. Тази торбичка с индивидуален дизайн и индивидуален принт предоставя перфектно напечатано лого и интегриран картон, с обогатен визуален ефект благодарение на частичния UV лак и матово ламиниране. Тя е идеалният рекламен носител, брандиран с вашата марка, и осигурява удобни дръжки и гарантирано високо качество.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603050

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви нашата иновативна хартиена торбичка, която е съчетание от стил и функционалност.

Тази торбичка с индивидуален дизайн и индивидуален принт предоставя перфектно напечатано лого и интегриран картон, с обогатен визуален ефект благодарение на частичния UV лак и матово ламиниране.

Тя е идеалният рекламен носител, брандиран с вашата марка, и осигурява удобни дръжки и гарантирано високо качество.

Ключови характеристики:

  • Индивидуален Принт и Дизайн: С нашите торбички, вие имате свободата да създадете индивидуален дизайн, който отразява вашата уникалност. Ние с удоволствие ще отпечатаме вашето лого и дизайн перфектно и с внимание към всеки детайл.
  • Интегра Картон: Картонът в торбичката добавя стабилност и устойчивост, като осигурява, че тя ще запази формата си дори с по-тежък товар.
  • Частичен UV Лак: Частичният UV лак придава блясък и акцент на определени части от дизайна, което привлича вниманието и подчертава бранда ви.
  • Матово Ламиниране: Матовото ламиниране не само подсилва текстурата и визията на торбичката, но и я предпазва от наранявания и влага.
  • Удобни Дръжки: Специално проектираните дръжки осигуряват комфорт при носене и удобство за вашите клиенти.
  • Гарантирано Качество: Ние вярваме в нашите продукти и гарантираме високо качество, за да отговорим на вашите очаквания.

Тази хартиена торбичка е мост между вашата марка и вашите клиенти.

С уникалния дизайн и качество, което предлага, тя носи съобщението ви и подчертава стилът и професионализма на вашата марка.

Независимо за какви нужди я използвате, тя е трайно и стилно решение.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
Офсетов
Покритие
Мат ламинат
Частичен УВ лак
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още