SONY / CAMERA LAND Хартиена торбичка с матиран завършек и цветен дизайн

603012

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Добре дошли в света на рекламните торбички със стил и функционалност. Нашата рекламна хартиена торбичка от SONY / CAMERA LAND предлага неповторим дизайн, комбиниран с практичност и издръжливост. Прочетете по-долу, за да научите повече за този удивителен продукт.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603012

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат мат

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Добре дошли в света на рекламните торбички със стил и функционалност.

Нашата рекламна хартиена торбичка от SONY / CAMERA LAND предлага неповторим дизайн, комбиниран с практичност и издръжливост.

Прочетете по-долу, за да научите повече за този удивителен продукт.

Ключови характеристики:

  • Матирано Покритие за Елегантен Външен Вид: Тази торбичка е облечена с матирано покритие, което придава изключително елегантен и стилен външен вид. Тя привлича погледите и веднага привлича вниманието.
  • Цветен Дизайн с Живописни Мотиви: Рекламната торбичка идва с живописен и креативен дизайн, който представя вашата марка или съобщение по изключителен начин. Ние предоставяме възможността да персонализирате дизайна според вашите изисквания.
  • Издръжливост и Носимост: Независимо дали я използвате за реклама на вашия бизнес или за носене на предмети, тази торбичка е изключително издръжлива. Тя е проектирана да понесе тегло и да запази своята красота.
  • Размер и Вместимост: Торбичката е налична в различни размери, което ви предоставя гъвкавост при избора на тази, която най-добре отговаря на вашите нужди. Тя може да събере разнообразни предмети или листове с информация, които искате да споделите с вашата аудитория.

SONY / CAMERA LAND рекламната хартиена торбичка с матирано покритие и цветен дизайн представлява съчетание на стил, функционалност и индивидуалност.

Тя не само приковава погледите, но и предоставя практично и забележимо решение за вашите рекламни нужди.

Бъдете уверени, че с тази торбичка ще впечатлите вашите клиенти и партньори, представяйки вашата марка или съобщение с изключителен стил.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра 170гр
Печат
1 цвят
CMYK
Покритие
Мат ламинат
Дръжки
Памучни дръжки

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още