Кутия Max цвят Син Циан, Освежаващ стил и съхранение

602290

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви кутиите "Max" в циан цвят - перфектното решение за съхранение и излагане на вашите бижута и скъпоценности. Този продукт съчетава функционалност и стил.

Цвят
  • Циан Циан
Размери

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 602290

Категории: Всички продукти Кутии серия max

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Кутия "Max" - Изискан циан цвят за Вашите Бижута и Скъпоценности

Представяме ви кутиите "Max" в циан цвят - перфектното решение за съхранение и излагане на вашите бижута и скъпоценности.

Този продукт съчетава функционалност и стил.

Характеристики на Продукта:

  • Простор и Капацитет (29x22x4см, 22.5x17x6см): По-големият размер на кутиите "Max" предоставя достатъчно пространство за по-големи бижута, обеци, гривни и други скъпоценности. Съхранете ги в тези красиви цианови кутии, които добавят лукс и изтънченост на вашата колекция.
  • Компактност и Стил (22.5x17x6см): По-малките размери са идеални за къси гривни, малки обеци и фини бижута. Циановият цвят придава елегантност и блясък на кутиите.

Изкуство и Качество:

Кутиите "Max" са известни с високото си качество и изработка.

Циановият цвят подчертава визията им и добавя блясък на всеки бижу.

С кутиите "Max" в циан, вие не само съхранявате вашите бижута, но и подчертавате стила и класата на вашата колекция. Изберете правилния размер и поръчайте сега.

Подробности за продукта

Материал
Картон
Цвят
Циан
Размери
22.5x17x6см
29x22x4см

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още