Кутия Max Бяла, Максимална функционалност и стил в един продукт

602282

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Кутията Max в бял цвят е перфектното решение за съхранение на вашите ценни предмети. Стилният дизайн и чистият бял цвят правят тази кутия елегантна и подходяща за всяко пространство.

Цвят
  • Бял Бял
Размери

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 602282

Категории: Всички продукти Кутии серия max

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Кутията Max в бял цвят е перфектното решение за съхранение на вашите ценни предмети.

Стилният дизайн и чистият бял цвят правят тази кутия елегантна и подходяща за всяко пространство.

Изработена от висококачествени материали, тази кутия е издръжлива и здрава.

Разполага със здрави закопчалки, които гарантират сигурно съхранение на съдържанието й.

Кутията Max предлага просторно вътрешно пространство, което я прави подходяща за съхранение на различни предмети - бижута, часовници, монети, аксесоари и други ценности.

Вътрешните отделения и разделители ви помагат да организирате и подредите вещите си, за да ги намерите лесно, когато ви трябват.

Кутията Max в бял цвят е идеална както за лична употреба, така и за подарък на близки и приятели. Можете да я използвате в домашни условия, на работа или на пътуване. Тя предлага практичност и стил за всеки момент.

Не пропускайте възможността да добавите функционалност и елегантност във вашето съхранение с кутията Max в бял цвят. Поръчайте сега и насладете се на безопасното и организирано съхранение на вашите ценни вещи.

Ето подробности за всеки от размерите:

  • 29x22x4cm: Тази компактна кутия е идеална за съхранение на по-малки предмети като бижута, аксесоари или малки електронни устройства. Със своите размери, тя е удобна за ползване във вашия дом или офис.
  • 22.5x17x6cm: Тази средноголемина кутия предлага достатъчно пространство за съхранение на по-големи предмети като книги, документи или малки декоративни елементи. Използвайте я в спалнята, работното място или други помещения за да подредите вашите вещи.
  • 34.5x25.5x7.5cm: Този размер е подходящ за съхранение на по-големи предмети като обувки, дрехи или домашни аксесоари. Използвайте я в гардероба или други пространства, за да съхранявате и защитавате вашия екип.
  • 25x25.5x10cm: Тази квадратна кутия предлага просторно съхранение за различни предмети като играчки, козметика или кухненски аксесоари. Стилният бял цвят придава изисканост и я прави идеална за изложби или подаръци.
  • 35x11.5x7.5cm: Тази удължена и по-тесна кутия е подходяща за съхранение на поясове, шалове или аксесоари за коса. Използвайте я във вашата спалня или гардероб, за да подредите и защитите вашите аксесоари.

Подробности за продукта

Материал
Картон
Цвят
Бял
Размери
22.5x17x6см
25x25.5x10см
29x22x4см
34.5x25.5x7.5см
35x11.5x7.5см

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още