Кутии серия max

Кутии серия max
 • Няма наличност
Кутията Max в бял цвят е перфектното решение за съхранение на вашите ценни предмети. Стилният дизайн и чистият бял цвят правят тази кутия елегантна и подходяща за всяко пространство.
Кутии серия max
 • Няма наличност
Нашата Кутия Max с бял цвят и прозорец представлява съвършеното решение за организация и съхранение с изящен дизайн. Тази серия предлага няколко размера, специално създадени, за да удовлетворят вашите уникални нужди.
Кутии серия max
 • Няма наличност
Нашата серия Кутии Max в натурален крафт цвят с прозорец представлява идеалното решение за съчетание на природна красота и организация. Този продукт е наличен в няколко размера, които са създадени, за да задоволят вашите специфични нужди.
Кутии серия max
 • Няма наличност
Нашата серия Кутии Max в натурален крафт цвят представлява идеалното решение за съчетание на природна красота и организация. Този продукт е наличен в няколко размера, които са създадени, за да задоволят вашите специфични нужди.
Кутии серия max
 • Няма наличност
Нашите Кутии Max в сребърен цвят са перфектното решение за съчетание на елегантен дизайн и практичност. Този продукт е наличен в два различни размера, които се адаптират към вашите специфични нужди.
Кутии серия max
 • Няма наличност
Представяме ви "Max" кутии в златисто цвят - перфектното решение за съхранение и представяне на вашите най-ценни бижута и съкровища. Този елегантен продукт съчетава функционалност и стил в едно.
Кутии серия max
 • Няма наличност
Представяме ви кутиите "Max" в розов цвят - идеалното решение за съхранение и представяне на вашите най-ценни бижута и съкровища. Този продукт съчетава в себе си функционалност и стил.
Кутии серия max
 • Няма наличност
Представяме ви кутиите "Max" в бордо - перфектното решение за съхранение и представяне на вашите най-ценни бижута и съкровища. Този продукт съчетава функционалност и стил.
Кутия Max цвят Синя,...
 • Няма наличност
Представяме ви кутиите "Max" в красивото синьо цвят - перфектното решение за съхранение и представяне на вашите бижута и стойности. Този продукт съчетава функционалност и стил.
Кутия Max Тъмно синя мат,...
 • Няма наличност
Представяме ви нашите кутии "Max" в стилна тъмносиня матова изработка - перфектното решение за съхранение и представяне на вашите скъпоценни бижута и аксесоари. Тези кутии съчетават практичност и изтънченост.
Кутия Max цвят Пастелено...
 • Няма наличност
Представяме ви Кутия Max в нежния пастелено сив цвят. Тази кутия не само предпазва вашите предмети, но също и ги прави да изглеждат невероятно стилно. Нейните размери и функционалност я правят идеална за опаковка на различни подаръци и бижута.
Кутия Max цвят Петролено,...
 • Няма наличност
Представяме ви Кутия Max в пленителния петролен цвят. Тази кутия не само защитава вашите предмети, но и ги прави изключително стилни. Нейните размери и функционалност я правят перфектна за опаковане на различни подаръци и бижута.
Кутия Max Черна с Прозорец,...
 • Няма наличност
Кутия Max в черен цвят с прозорец - съчетание на стил и практичност. Тази кутия е идеална за съхранение на бижута, подаръци и други стойности. С прозореца си тя ви позволява да разглеждате съдържанието, без да е необходимо да я отваряте.
Кутия Max с Панделка, Стил...
 • Няма наличност
Кутията Max в крафт цвят с панделка е съчетание от стил и функционалност. Тази кутия е идеална за съхранение на бижута, подаръци и други ценности. С панделката си тя добавя изтънчен завършек на всеки подарък или предмет, който съхранява в нея.
Кутия Max с Прозорец и...
 • Няма наличност
Кутията Max в крафт цвят с прозорец и панделка представлява перфектната комбинация от стил и функционалност. Тази кутия е идеална за съхранение на бижута, подаръци и други стойности. С прозорец и панделка, тя добавя елегантен завършек на всеки подарък или предмет, съхранен в нея.

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още