Кутия Max Бяла с Прозорец, Максимална функционалност и видимост

602368

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Нашата Кутия Max с бял цвят и прозорец представлява съвършеното решение за организация и съхранение с изящен дизайн. Тази серия предлага няколко размера, специално създадени, за да удовлетворят вашите уникални нужди.

Цвят
  • Бял Бял
Размери

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 602368

Категории: Всички продукти Кутии серия max

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Кутия Max с бял цвят и прозорец - Съчетание от Стил и Практичност

Нашата Кутия Max с бял цвят и прозорец представлява съвършеното решение за организация и съхранение с изящен дизайн.

Тази серия предлага няколко размера, специално създадени, за да удовлетворят вашите уникални нужди.

Характеристики на продукта:

  • Компактен и Практичен (22.5x17x6cm): Този компактен размер е идеален за подредба на по-малки предмети като бижута, аксесоари. Прозорецът, разположен в предната част, ви дава възможност да разглеждате съдържанието, без да отваряте кутията.
  • Средноголемина и Универсална (34.5x25.5x7.5cm): Този среден размер предоставя достатъчно място за съхранение на по-големи предмети като облекло, обувки или документи. Прозорецът ви позволява да намирате желаните предмети бързо и лесно.
  • Квадратна и Стилна (25x25.5x10cm): Квадратният дизайн предоставя просторно съхранение за всякакви предмети като играчки, козметика, книги или декорации. Прозорецът подчертава съдържанието и я прави подходяща за изложби или подаръци.
  • Удължена и Практична (35x11.5x7.5cm): Тази по-дълга кутия е идеална за съхранение на по-дълги предмети като колани, шалове, аксесоари. Прозорецът ви помага да намерите необходимите предмети без усилие.

Изработка и Качество:

Всички наши Кутии Max са изработени от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и дълготрайност.

Бялата цветова гама се вписва елегантно във всеки интериор и придава изчистен и стилен вид.

С Кутиите Max с бял цвят и прозорец, можете да съхраниете и организирате своите предмети с лекота и със стил. Не изпускайте възможността да преобразите съхранението в приятно и функционално изживяване. Изберете размера, който най-добре отговаря на вашите нужди и поръчайте сега.

Подробности за продукта

Материал
Картон
Цвят
Бял
Размери
22.5x17x6см
25x25.5x10см
29x22x4см
34.5x25.5x7.5см
35x11.5x7.5см

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още