Кутия Max Сребърна, Елегантно съхранение със стил

602292

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Нашите Кутии Max в сребърен цвят са перфектното решение за съчетание на елегантен дизайн и практичност. Този продукт е наличен в два различни размера, които се адаптират към вашите специфични нужди.

Цвят
  • Сребро Сребро
Размери

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 602292

Категории: Всички продукти Кутии серия max

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Кутия Max в Сребърен Цвят - Стил и Практичност

Нашите Кутии Max в сребърен цвят са перфектното решение за съчетание на елегантен дизайн и практичност.

Този продукт е наличен в два различни размера, които се адаптират към вашите специфични нужди.

Характеристики на продукта:

  • Компактна и Практична (22.5x17x6см): Тази компактна кутия е идеална за съхранение на по-малки предмети като бижута, аксесоари. Сребърният цвят придава на кутията елегантен и модерен вид, който се допълва от функционалността й.
  • Средноголемина и Универсална (29x22x4см): С този по-голям размер, вие разполагате с достатъчно място за съхранение на по-големи предмети като облекло или документи. Кутията сребърно излъчва стил и същевременно предоставя надеждна защита.

Изработка и Качество:

Всички наши Кутии Max в сребърен цвят са изработени от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и дълготрайност.

Сребърният цвят придава на продуктите усещане за съвременен стил и класа.

С Кутиите Max в сребърен цвят, можете да съхранявате и организирате своите предмети с лекота и стил. Не изпускайте възможността да преобразите съхранението си в приятно и функционално изживяване. Изберете размера, който най-добре отговаря на вашите нужди и поръчайте сега.

Подробности за продукта

Материал
Картон
Цвят
Сребро
Размери
22.5x17x6см
29x22x4см

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още