Кутия Max Натурален крафт с Прозорец, Органична естетика и видимост

602333

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Нашата серия Кутии Max в натурален крафт цвят с прозорец представлява идеалното решение за съчетание на природна красота и организация. Този продукт е наличен в няколко размера, които са създадени, за да задоволят вашите специфични нужди.

Цвят
  • Крафт Крафт
Размери

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 602333

Категории: Всички продукти Кутии серия max

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Кутия Max в Натурален Крафт с Прозорец - Природна Красота и Организация

Нашата серия Кутии Max в натурален крафт цвят с прозорец представлява идеалното решение за съчетание на природна красота и организация.

Този продукт е наличен в няколко размера, които са създадени, за да задоволят вашите специфични нужди.

Характеристики на продукта:

  • Компактна и Практична (22.5x17x6cm): Тази компактна кутия е идеална за съхранение на по-малки предмети като бижута, аксесоари. Прозорецът позволява видимост на съдържанието и добавя стил към функционалността.
  • Средноголемина и Универсална (34.5x25.5x7.5cm): С този среден размер имате достатъчно място за съхранение на по-големи предмети като облекло, обувки или документи. Прозорецът ви дава възможност да намирате нужните вещи лесно и бързо.
  • Квадратна и Стилна (25x25.5x10cm): Квадратният дизайн на тази кутия осигурява просторно съхранение за разнообразни предмети като играчки, козметика, книги или декорации. Прозорецът акцентира съдържанието и я прави подходяща за подаръци.
  • Удължена и Практична (35x11.5x7.5cm): Тази по-дълга кутия е идеална за съхранение на по-дълги предмети като колани, шалове, аксесоари. Прозорецът ви помага да откривате необходимите предмети без усилие.

Изработка и Качество:

Всички наши Кутии Max в натурален крафт цвят са изработени от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и дълготрайност.

Натуралният крафт цвят добавя топлина и органичен вид на всяко пространство.

С Кутиите Max в натурален крафт цвят и прозорец, можете да съхранявате и организирате своите предмети с лекота и стил. Не изпускайте възможността да преобразите съхранението си в приятно и функционално изживяване. Изберете размера, който най-добре отговаря на вашите нужди и поръчайте сега.

Подробности за продукта

Материал
Картон
Цвят
Крафт
Размери
22.5x17x6см
25x25.5x10см
34.5x25.5x7.5см
35x11.5x7.5см

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 12 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още