Кафява крафт рекламна чанта с едноцветен дизайн за вашия бранд

603042

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви нашата уникална рекламна чанта от крафт хартия, предоставяйки ви възможността да изразите вашия бранд по най-креативния начин. Съчетавайки едноцветен печат и индивидуален бранд, тази хартиена торбичка става не просто рекламен продукт, а визия на вашия уникален стил и ценности.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603042

Категории: Всички продукти Кафяв крафт

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви нашата уникална рекламна чанта от крафт хартия, предоставяйки ви възможността да изразите вашия бранд по най-креативния начин.

Съчетавайки едноцветен печат и индивидуален бранд, тази хартиена торбичка става не просто рекламен продукт, а визия на вашия уникален стил и ценности.

Ключови характеристики:

  • Екологична и устойчива: Тази торбичка е изработена от висококачествена крафт хартия, която не само е издръжлива, но и екологично устойчива. Внимавайки за околната среда, вие пращате силното послание на вашия бранд, че внимавате за бъдещето.
  • Едноцветен печат: Чрез използването на едноцветен печат, вашият лого и дизайн се изпъкват по изключително стилен начин. Всяка детайлност става ярка и ясна, като предоставя възможност за множество креативни варианти.
  • Усукан канап: Дръжките от усукан канап не само добавят на торбичката природен и стилен вид, но също така предоставят удобен начин за носене на вашия продукт или аксесоари.
  • Индивидуален бранд: С тази рекламна, хартиена чантичка, вашият бранд се превръща в център на вниманието. Можете да персонализирате чантата с вашите собствени цветове, дизайн и съобщение.

Изберете нашата рекламна чанта от крафт хартия за уникална изработка, стил и внимание към околната среда.

С нея, вашият бранд става част от зеленото бъдеще и ефективен начин за реклама и популяризация.

Подробности за продукта

Хартия
Кафяв крафт
Печат
1 цвят
Дръжки
Усукан канап

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 4 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още