Луксозна хартиена торбичка, Изискан дизайн и гарантиран рекламен резултат

603054

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Представяме ви този модел луксозна хартиена торбичка - символ на стил и изящество. Тази чанта с гланцово покритие не е просто продукт, тя е израз на внимание към детайла и страст към качеството. Съчетавайки изискан дизайн и стилна изработка с внимание към детайла, чантата носи бранда ви с елегантност и уникалност.

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 603054

Категории: Всички продукти Чанти с ламинат гланц

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Представяме ви този модел луксозна хартиена торбичка - символ на стил и изящество.

Тази чанта с гланцово покритие не е просто продукт, тя е израз на внимание към детайла и страст към качеството.

Съчетавайки изискан дизайн и стилна изработка с внимание към детайла, чантата носи бранда ви с елегантност и уникалност.

Ключови характеристики:

  • Изискан Дизайн и Стилна Изработка: Нашата луксозна торбичка предлага изключително изискан дизайн, който се допълва от стилната изработка. Всяка торбичка е произведена с максимално внимание към детайла, за да осигурим най-високо качество.
  • Гарантиран Рекламен Резултат: Съчетавайки красота и функционалност, тази хартиена чанта предоставя гарантиран рекламен резултат. Вашият бранд и съобщение ще бъдат подчертани с елегантност и стил.
  • Здрава и Устойчива: Ние използваме висококачествени материали, които правят торбичката здрава и устойчива. Тя е създадена, за да издържа на изискванията на ежедневната употреба.
  • Удобни Дръжки: Торбичката разполага с удобни дръжки, които осигуряват комфорт при носене. Тя е идеална за разнообразни събития и поводи.
  • Изработка с Вашия Дизайн: Възможността за персонализация ви позволява да създадете чанта, която отразява уникалния стил и идентичност на вашия бранд.

Тази луксозна хартиена торбичка представлява съчетание от качество, изящество и функционалност.

Осигурете си незабравимо преживяване и подчертайте стойността на вашия бранд с нашите луксозни торбички.

Подробности за продукта

Хартия
Интегра
Печат
Офсетов
Покритие
Гланц ламинат
Дръжки
Полипропилен

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 6 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още