Детайли

Размери

см
см
см

Хартия

Печат

Дръжки

Довършителни операции

Коментар

Твоето онлайн запитване ще бъде разгледане и ще се свържем с теб за повече детайли.

Довършителни операции

Топъл печат), или както също е доста популярна „голд печат“, е единствената по рода си печатна технология, която позволява отпечатването на изображения с истински златен или сребърен цвят, както и различни цветове с метален ефект. При прилагането на тази уникална технология е необходимо да се изработи клише на печатаемия елемент. След изработването на клишето (което има огледален образ) с помощта на фолио, висока температура и натиск става и самото отпечатване, а резултатите са меко казано удивителни.Технологията позволява изпълнение с различни цветни фолиа в зависимост от наличността – златно, сребърно, синьо, зелено, холограмно и други. Въпреки че златистото и среброто са най-разпространени, метализираните фолиа са налични и се предлагат в пълната гама от цветове. Основната цел на голд печатът е създаването на уникални и наистина въздействащи визии, които се отличават с луксозността и изискаността си. Това е технология, с която създавате луксозни и наистина забележими продукти.

Може да се комбинира със сухо преге, офсетов печат. Прилага се, както върху крафтова хартия, така и върху хартии с ламинат.

Сухото преге е технология, при която не се използва мастило. За получаване на желания отпечатък се използва предварително подготвено клише, което се пресова към съответния материал. Сухото преге бива два вида – изпъкнало и вдлъбнато. Изпъкналото преге най-често се използва за пресоване на хартии и картони, като при него има два броя клишета – мъжко и женско или негатив и позитив, които се притискат към материала, за да се получи желания изпъкнал отпечатък. При вдлъбнатото преге се използва само едно клише, което се притиска към съответния материал само от горната страна. Като цяло, сухото преге наподобява като технология топлия (голд) печат, с тази разлика, че при него не се използва фолио. Сухото преге се нарича още релефен печат, поради изпъкналите, или съответно вдлъбнатите изображения, които се получават. Дълбочината на релефа може да варира, в зависимост от желания краен ефект и силата на приложения натиск. В много случаи от практиката преге печатът се комбинира с топъл печат.Често използван в комбинация с топлия печат, изпъкналото преге променя повърхността на медията като придава триизмерен или повдигнат ефект на избраните места. Като цяло, изпъкналото преге най-често се използва, за да се привлече вниманието и да се постигне качествен контраст със заобикалящия дизайн на изделието.

В много случаи от практиката преге печатът се комбинира с топъл печат, но също така и с офсетов печат.

UV лака е специално лаково покритие с много висок гланцов ефект и се формира под въздействието на ултравиолетови лампи. Избирателното лакиране позволява на преден план да изпъкнат отделни елементи от отпечатаното изображение. За по- голям ефект могат да се използват различни комбинации между основа, която се полага върху хартията, като ламиниращ филм и различните UV лакове - гланц, мат, различни видове глитери. Което позволява обикновената печатна продукция да се превърне в произведение на изкуството. Създава блестяща повърхност върху материала – хартия или картон. Нанася се след печат и придава луксозен вид на хартиената чанта.

Използва се най-често върху чанти с матиран ламинат.

Обемен селективен лак: както сочи името му, този по-плътен лак създава обемен ефект в зоните и елементите, където е нанесен. Тази технология буквално поставя селективния лак в ново измерение. Освен че визуално има вид на преге, обемният селективен лак раздвижва и вдъхва живот на дизайна!

Използва се най-често върху чанти с матиран ламинат.

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още