Кутия за бижута Colored цвят Тъмно синя, Стилен елегантност и универсалност

600955

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Нашият тъмносин цвят представлява символ на стил и елегантност, и нашите кутии за бижута не са изключение. Тъмносините ни кутии за бижута са идеалното решение за съхранение и представяне на вашия скъпоценен бижута.

Цвят
  • Тъмно син Тъмно син
Размери

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 600955

Категории: Всички продукти Кутии серия colored

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Кутия за бижута Colored - Тъмно синя - Организация и Стил в ЕдноНашият тъмносин цвят представлява символ на стил и елегантност, и нашите кутии за бижута не са изключение.

Тъмносините ни кутии за бижута са идеалното решение за съхранение и представяне на вашия скъпоценен бижута.

Разнообразие от Размери за Вашето Удобство:

  • 2x4x4 см: Тази компактна кутийка е идеална за съхранение на малки бижута като обици, пръстени или малки гривни. Стилният тъмносин цвят я прави елегантно допълнение към вашата гардероб.
  • 2x5x5 см: Леко по-голяма, тази кутия предоставя допълнително пространство за вашите малки бижута. Изработена с внимание към детайлите, тя ги предпазва и ги подчертава.
  • 2x6.2x6.2 см: За по-големи малки бижута като обици или гривни, тази кутия предлага удобство и стил. Ще намерите желаният бижута с лекота.
  • 2x6.2x7.7 см: С допълнителна височина, тази кутия е идеална за съхранение на по-дълги обици и гривни. Организирайте ги лесно и ги поддържайте подредени.
  • 3x7.5x10.5 см: Тази кутия среден размер предлага достатъчно пространство за гривни, колиета и пръстени. Тя е практична и стилна.
  • 3.5x10.5x12.5 см: По-големи бижута намират място в тази кутия. Тъмносиният цвят ще подчертае тяхната красота и стойност.
  • 3.5x13x16.5 см: За големи бижута и стойни комплекти, тази кутия е идеална. Тя е практична, но и елегантна.
  • 1.8x5x16.5 см: Тънка и дълга, тази кутия е най-доброто решение за съхранение на дълги бижута като колиета и медальони.
  • 5x6.5x6.5 см: Компактна и практична, тази кутия е идеална за малки бижута.

Нашият тъмносин цвят представлява перфектната комбинация от стил и практичност.

Поръчайте сега и организирайте вашите бижута с елегантност.

Подробности за продукта

Материал
Картон
Цвят
Тъмно син
Размери
2x5x5см
2x6.2x6.2см
2x6.2x7.7см
2х4х4см
3.5x10.5x12.5см
3.5x13x16.5см
3x7.5x10.5см
5x6.5x6.5см

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 2 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още