Частичен УВ лак

Частичният лак представлява гланцово лакиране само на определени обекти от даден материал с цел да се подчертае тяхната важност.

Картон Интегра

Картон Интегра, черен фон - офсет, мат ламинат, частичен ув лак.

Картон Интегра

Картон Интегра, офсетов печат, мат ламинат, частичен УВ лак, дръжки от полипропилен.

Картон Интегра

Картон Интегра, офсетов печат, мат ламинат, частичен УВ лак, дръжки от полипропилен

УВ лак

UV лака е специално лаково покритие с много висок гланцов     ефект и се формира под въздействието на ултравиолетови лампи. Избирателното лакиране позволява на преден план да изпъкнат  отделни елементи от отпечатаното изображение. За по- голям ефект могат да се използват различни комбинации между основа, която се полага върху хартията, като ламиниращ филм и различните UV лакове - гланц, мат, различни видове глитери. Което позволява обикновената печатна продукция да се превърне в произведение на изкуството. Създава блестяща повърхност върху материала – хартия или картон. Нанася се след печат и придава луксозен вид на хартиената чанта.

Използва се най-често върху чанти с матиран ламинат.

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още