Кутия за бижута крафт азалия елегантност и усъвършенстван дизайн за вашите бижута

602231

Очаквано време за доставка на продукта е от 7 до 20 дни.

Кутията за бижута "Азалия" в цвят крафт е перфектното решение за стилно съхранение на вашите скъпоценни бижута. Съчетавайки естетика и функционалност, тази кутия предлага уникален дизайн и практичност.

Цвят
  • Крафт Крафт
Размери

Направи запитване по телефон или имейл:

Референция: 602231

Категории: Всички продукти Кутии серия kraft

Наличност: Няма наличност

 

Описание

Кутията за бижута "Азалия" в цвят крафт е перфектното решение за стилно съхранение на вашите скъпоценни бижута.

Съчетавайки естетика и функционалност, тази кутия предлага уникален дизайн и практичност.

Изработена от висококачествен крафт материал, тази кутия предлага естествен и органичен вид.

Цветът крафт допълва неговата природна красота и му придава топъл и ръчно изработен вид.

Кутията "Азалия" има просторно вътрешно пространство, което ви позволява да съхранявате разнообразни видове бижута - колиета, гривни, пръстени и обици.

Кутията за бижута "Азалия" в цвят крафт е създадена да задоволи вашите нужди за елегантно и функционално съхранение на бижута. Тя е идеален избор както за лична употреба, така и за подарък на вашите близки. Поръчайте сега и придайте специално място на вашите бижута с тази красива и практична кутия в цвят крафт - "Азалия"!

Размери:

  • 2x4x4 см: Тази малка кутийка е перфектна за съхранение на едно или две пръстена, малки обици или миниатюрни гривни. Въпреки компактните си размери, тя осигурява сигурно и организирано съхранение на вашия най-ценен бижута.
  • 3x7.5x10.5 см: Средната по размери кутия предлага достатъчно пространство за съхранение на големи гривни, колиета и пръстени. Тя е идеална за подредба на вашата колекция от бижута и гарантира лесен достъп до тях.
  • 3.5x10.5x12.5 см: С по-големи размери, тази кутия осигурява допълнително пространство за съхранение на няколко бижута в един комбиниран комплект. Можете да съчетаете гривна, обици и пръстени на едно място, като ги предпазвате от надрасквания и загуби.
  • 5x6.5x6.5 см: Тази кутия с компактни размери е идеална за съхранение на малки гривни, пръстени или обици. Стилният дизайн и удобството на тази кутия ще осигурят внимателно съхранение на вашите бижута.

Кутия за бижута крафт азалия е елегантност и усъвършенстван дизайн за вашите бижута

Подробности за продукта

Материал
Картон
Цвят
Крафт
Размери
2х4х4см
3.5x10.5x12.5см
3x7.5x10.5см
5x6.5x6.5см

Отзиви

Няма отзиви

Подобни продукти

Други 5 продукта от същата категория

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още