Златен топъл печат

Подчертава конкретен елемент от торбата в изискван златен цвят.

Сребърен топъл печат

Подчертава конкретен елемент от торбата в нежен сребърен цвят.

Златен топъл печат

Подчертава конкретен елемент от торбата в изискван златен цвят.

Сребърен топъл печат

Подчертава конкретен елемент от торбата в нежен сребърен цвят.

Топъл печат

Още популярна като „голд печат“, е единствената по рода си печатна технология, която позволява отпечатването на изображения с истински златен или сребърен цвят, както и различни цветове с метален ефект. При прилагането на тази уникална технология е необходимо да се изработи клише на печатаемия елемент. След изработването на клишето (което има огледален образ) с помощта на фолио, висока температура и натиск става и самото отпечатване, а резултатите са меко казано удивителни.Технологията позволява изпълнение с различни цветни фолиа в зависимост от наличността – златно, сребърно, синьо, зелено, холограмно и други. Въпреки че златистото и среброто са най-разпространени, метализираните фолиа са налични и се предлагат в пълната гама от цветове. Основната цел  на голд печатът е създаването на уникални и наистина въздействащи визии, които се отличават с луксозността и изискаността си. Това е технология, с която създавате луксозни и наистина забележими продукти.

Може да се комбинира със сухо преге, офсетов печат. Прилага се, както върху крафтова хартия, така и върху хартии с ламинат.

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още