Различни кутии

Различни кутии
  • Няма наличност
Нашите кутии-пирамиди в крафт цвят с панделка са идеални за подаръци и специални събития. Техният уникален дизайн съчетава красивата и издръжлива крафт хартия с елегантна панделка, която придава допълнителен блясък на вашия подарък.
Различни кутии
  • Няма наличност
Нашите пирамидни кутии в екрю цвят с панделка са идеални за подаръци и специални поводи. Техният уникален дизайн съчетава красива и здрава хартия в екрю цвят с елегантна панделка, която добавя допълнително блясък на вашия подарък.
Различни кутии
  • Няма наличност
Нашите кутии тип възглавничка идват в различни цветове, включително бежов, бял, крафт, розов и циан. Тези кутии са идеални за съхранение, подаръци и специални поводи. Тяхният уникален дизайн придава шик и елегантност на всеки предмет, който вътре слагате.
Различни кутии
  • Няма наличност
Нашите високи кутии в крафт цвят се отличават с естествената си привлекателност и функционалност. Те са перфектни за съхранение, опаковка на подаръци и създаване на персонални подаръци и изделия. Тази кутия добавя допълнително измерение на стил и уют към всяко вашия предмет.
Различни кутии
  • Няма наличност
Нашият асортимент от високи бели кутии предлага елегантност и практичност. Те са идеални за съхранение, подаръчно опаковане и създаване на персонализирани подаръци и изделия. Тази кутия добавя допълнително излъчване и стил на всичко, което в нея поставите.
Различни кутии
  • Няма наличност
Нашата кутия с декоративна панделка представлява перфектния начин да направите вашия подарък по-изискан и стилен. Тя съчетава функционалност и елегантен дизайн, предоставяйки идеалното решение за опаковка на подаръци и предмети с по-голям размер.
Различни кутии
  • Няма наличност
Нашите нископрофилни кутии в крафт цвят са перфектният начин да представите вашите подаръци. Тези кутии съчетават функционалност с натурален и ръчно изработен дизайн, предоставяйки идеалното решение за опаковане на подаръци, бижута или други стойности.
Ниска бяла кутия,...
  • Няма наличност
Нашите ниски бели кутии са идеалният начин да представите вашите подаръци. Те съчетават функционалност със стилен бял дизайн и предоставят идеалното решение за опаковане на подаръци, бижута и други стойности.

Ние използваме бисквитки, за да ви предоставим най -доброто сърфиране и пазаруване в Albagroup България. Те помагат за запазването на вашия сайт, измерват производителността и осигуряват персонализирано пазаруване. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Виж още